Met veel voldoening kijken we terug op onze thema-avond RESPECT met Henk Pieterse als spreker. De spontane reacties na afloop van deelnemers en ouders zijn geweldig!

De vlekkeloze organisatie gecombineerd met het indrukwekkende verhaal en de sportieve clinic van Henk Pieterse maakten dat vele deelnemers (inclusief ouders) voldaan naar huis gingen met een flinke dot extra zelfvertrouwen.

De voorbeelden die Henk aanhaalde over hoe hij vroeger gepest werd op school en de eerlijke reactie van een aantal deelnemers dat ze ook gepest worden, maakten diepe indruk op ons.
Pesten is nog steeds een maatschappelijk probleem. En voor Henk zorgde sport ervoor dat hij sterker uit het verleden kwam.

Wij hopen met onze avond dat signaal overgebracht te hebben en blijven sport zien als vliegwiel voor diverse maatschappelijke, maar zeker ook persoonlijke, ontwikkelingen.

Wij bedanken de organisatie vanuit BALANS (Kim van de Sande, Ton Verhoeven, Bram Vos, Frank van der Struijk, Bjorn van de Langenberg), Super Sport Events, Henk Pieterse en alle deelnemers voor deze zeer waardevolle en geslaagde avond!

Meer foto’s vindt u op www.boxteldigitaal.nl