Hartelijk dank Vitesseleiding en in het bijzonder Frank van der Struijk voor de geslaagde middag!

 

De winnaars van de BALANSvoetbalclinic op 11 maart jl., Jesse van Son en Roan van Alebeek, bezochten met 14 vriendjes, chauffeurs en begeleiders op 1 mei het fonkelnieuwe en prachtige trainingscomplex Papendal van Vitesse.

 

Ons BALANSlid Frank van der Struijk – die wel op Papendal aanwezig was en ons vergezelde – was jammer genoeg niet in de gelegenheid om voor de rondleiding te zorgen, omdat daags tevoren het trainingsprogramma van Vitesse gewijzigd was. De reden hiervoor was dat voor Vitesse 2 dagen er na een uiterst belangrijke wedstrijd op het programma stond om zich rechtstreeks voor Europees voetbal te kwalificeren.

 

In de instructieruimte werd als een intro een filmpje vertoond, dat werd gevolgd door een Vitesse quiz volgens het bekende recept “petje op – petje af”. Winnaar Mats de Laat ontving een wedstrijdbal met de handtekeningen van de Vitesse selectiespelers en Daan van Kasteren als goede tweede een Vitesse shawl.

Hierna volgde een rondleiding door het moderne complex met o.a. een krachthonk, fitnessruimte, 14 kleedkamers met alles “er op en er aan” en een complete was- en strijkruimte van alle sportkleding, van jeugd- tot selectiespelers.

Naast het kunststofveld waren enkele normale trainingsvelden met langs het oefenveld, in het talud van de gebouwenaccommodatie, een tribune: architectonisch een hoogstandje!

Tot slot onderstreepte de “clubkok” het belang van een goede voeding voor sporters, waarbij de lat voor topsporters nog hoger ligt.

Op het parkeerterrein vonden de door BALANS aangeboden versnaperingen en verfrissingen gretig aftrek.

Uiteraard werd er door de chauffeurs en begeleiders driftig gefotografeerd en gefilmd. In deze bosrijke omgeving en moderne gebouwen onder een stralende zon, was het voor jeugd, chauffeurs en begeleiders een genot om daar te mogen vertoeven.

Een hartelijk dank aan het adres van de Vitesse leiding en in het bijzonder aan Frank van der Struijk, die achter de microfoon en onderweg veel vragen moest beantwoorden en handtekeningen uitdeelde, is zeker op zijn plaats!

1 mei 2014

De begeleiders namens BALANS:

Rianne van Esch

Bjorn van de Langeberg

Willy van Zuijlen