Ik ben Rob Strik, in het dagelijks leven ondernemer in Boxtel.
Ik heb samen met mijn ouders en broer een aantal bedrijven opgebouwd. Daarbij raakte ik betrokken bij de lokale Boxtelse politiek.
Ik heb ervaring in bestuursfuncties zowel als ondernemer als bij een studentensportvereniging en nam deel aan commissies.
  

Mijn achtergrond

Ik ben geboren en getogen in Boxtel (Lennisheuvel), behaalde mijn Master of Science titel in december 2008 van de Technische Universiteit Eindhoven en daarvóór ontving ik een Bachelor of Engineering titel en een Bachelor of Science titel. Mijn studies waren gericht op zowel de automotive engineering en elektrotechniek, in het bijzonder proces control-systems voor industriële processen. Mijn aandachtsgebieden:

Elektrotechniek

Autotechniek

Toegepaste wiskunde

Zakelijk netwerken

Daarnaast wordt veel tijd besteed aan cursussen om update te blijven.

 

In mijn vrije tijd sport ik graag in recreatieve sfeer en ook regelmatig door deel te nemen bij sportevenementen.