Mijn missie

Al jaren volg ik de (lokale) politiek met belangstelling. In 2010 organiseerde de gemeente Boxtel een informatiedag voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in de politiek. Door deze dag werd mij duidelijk wat je concreet kunt betekenen voor de Boxtelse burger en wist ik zeker dat ik in de toekomst iets op politiek gebied wilde gaan doen. In 2013 heb ik besloten om lid te worden van een lokale partij. De uitgangspunten van BALANS spreken mij aan. Ook de leden die naast hun drukke baan of eigen bedrijf nog tijd vrij willen maken voor Boxtel past bij mijn instelling. Samen de schouders ergens onder zetten is een vereiste om verder te komen. In aanloop naar de verkiezingen in maart 2014 raakte ik actief betrokken en kwam op een verkiesbare vijfde plaats op de lijst. BALANS heeft met de verkiezingen 4 zetels gekregen. Ik ben sinds mei 2014 steunfractielid van BALANS geworden en hoop de komende jaren veel te leren over de politiek in Boxtel. Mijn missie is om een luisterend oor voor iedereen te zijn!

In de afgelopen tijd heb ik veel vergaderingen en bijeenkomsten bijgewoond waarbij het mij iedere keer weer positief opvalt hoe betrokken BALANS is en hoe ze zich inhoudelijk verdiepen in alle (belangrijke) beslissingen die genomen moeten worden.

Mijn achtergrond

Als echte Groningse woon ik alweer 20 jaar in Brabant. Sinds 2006 woon ik in Boxtel, ben getrouwd met Tonny en samen hebben wij 4 kinderen. Vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen telefonisch acquisitie bureau. Met een klein team van gezellige hardwerkende dames voeren wij veel telefonische acquisitie uit voor bedrijven. Wees niet bang; we bellen geen particulieren….. Als ondernemer ben je altijd druk, maar probeer zeker tijd vrij te maken om met ons gezin gezellige dingen te doen.

Kom je mij tegen in het Boxtelse en wil je iets weten over BALANS, trek mij aan mijn jasje.

Nevenfuncties

Bestuurslid BALANS

Tevens ben ik met iets heel leuks bezig voor ondernemend Boxtel, hopelijk later meer.