Mijn missie

Al vanaf de oprichting van BALANS ben ik lid. Menigeen heeft zich al afgevraagd waarom ik lid ben geworden van BALANS. De reden is eigenlijk simpel. BALANS sluit aan bij de manier hoe ik tegen zaken aankijk. Helder en nuchter en niet er omheen draaien. Binnen de gemeente Boxtel duurt een grote beslissing vaak al vele jaren voordat de raad er alleen al uit is. Dit moet gewoon sneller want de burger en zeker ook de ondernemers willen vooruit.

Achtergrond

Geboren in 1970. Tijdens mijn studie aan de MEAO had ik een bijbaantje in de horeca. Daardoor kwam ik er achter dat Horeca geen vak is maar een roeping. Ik voelde dat ik die roeping heb. Als voormalig eigenaar van een voormalig bekend restaurant in Boxtel ben ik momenteel werkzaam bij Stichting Robin Hood Eindhoven als bedrijfsleider van Caffee Allee op Strijp-S te Eindhoven. In dit leer- en werkbedrijf voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt is het mogelijk op een andere manier bezig te zijn met mijn beroep en mijn vaardigheden over te brengen aan personen die dat extra duwtje in de rug net nodig hebben. Ruim negen jaar was ik voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Boxtel-Liempde en daardoor goed op de hoogte van vele dossiers.

Nevenfuncties

PR Carnavalsvereniging InDeBorrel