BALANS portret 4 Gerlof RoubosIk ben Gerlof Roubos, 50 jaar en woon inmiddels bijna 25 jaar in Boxtel. Ik ben getrouwd met Anneke Miedema en we hebben drie kinderen, een zoon van 25 die in Amsterdam woont, een zoon van 15 en een dochter van 13.

Samen hebben we in Boxtel een uitzendbureau (AllEqual) daarnaast organiseren we vanuit Opleiden In Bedrijf taaltrainingen en inburgeringstrajecten voor statushouders. We kiezen in ons werk altijd voor de persoonlijke aanpak, je bent als uitzendkracht of statushouder geen nummer, maar een mens die het verdient om te bereiken wat hij of zij wil.

In mijn vrije tijd ben ik actief bij MEP en sport ik (te weinig) bij Tiga. Ik vind dat er in Boxtel te weinig geluisterd wordt naar de burgers, dat de gemeente zich overal mee bemoeit en keuzes maakt die ten koste gaan van bijvoorbeeld de zorg voor ouderen en jongeren. In plaats van langs de zijlijn te roepen, wil ik me daar ook actief voor in gaan zetten. Ik kijk uit naar de verkiezingen en ik sta uiteraard open voor de meningen van alle burgers én bedrijven in Boxtel.