Contact

Altijd bereikbaar en dichtbij!

Contact

Postbus 282
5280 AG Boxtel

info@balansboxtel.nl

Stuur een bericht

De gegevens die u via onderstaand formulier verstrekt worden niet langer bewaard dan nodig om u van een antwoord te voorzien. In de privacyverklaring leest u meer over het verwerken van gegevens.Social media

4 days ago

BALANS Boxtel

BALANS aan de slag met coalitievorming: na openbare duidingsbijeenkomst nu Fons Naterop als informateur benoemd.

Omdat BALANS de gemeenteraadsverkiezingen op 18 november jl. met overmacht won, is BALANS voortvarend aan de slag om een coalitie te vormen. BALANS heeft daarom vandaag de heer Fons Naterop, o.a. voormalig waarnemend burgemeester van Boxtel, als informateur benoemd. De heer Naterop zal de komende dagen met alle politieke partijen gesprekken voeren. Meer hierover in het persbericht van BALANS:
www.balansboxtel.nl/2020-11-24-balans-benoemt-fons-naterop-tot-informateur/

BALANS groeide als enige partij met 2 zetels, van 5 naar 7 zetels. Als eerste stap in het proces om te komen tot een bestendig bestuur voor Boxtel in de komende raadsperiode tot en met 2026, heeft BALANS op maandagavond 23 november een openbare duidingsbijeenkomst georganiseerd, daarbij uiteraard goed rekening houdend met de coronamaatregelen. Het aantal deelnemers was zeer beperkt en om de openbaarheid te waarborgen heeft Omroep Dommelland een live uitzending verzorgd. Alle politieke partijen hebben de gelegenheid gekregen hun visie op de uitslagen én op de toekomst te laten horen, zo ook BALANS.

Voor de volledige bijdrage van BALANS aan de duidingsbijeenkomst zie www.balansboxtel.nl/2020-11-23-balans-bijdrage-duidingsbijeenkomst/

De duidingsbijeenkomst is terug te zien via www.youtube.com/watch?v=NxbN1GVXaTs

Vanaf 1 januari 2021 gaan de gekozen raadsleden aan de slag voor de inwoners van Boxtel. BALANS streeft ernaar dat er dan ook meteen een nieuw team wethouders, samen met de burgemeester, daadkrachtig aan het werk gaat. BALANS gaat ervoor en pakt de leiding! BALANS zal, zoveel als mogelijk is, open en transparant opereren.

Foto: Albert Stolwijk/Brabants Centrum
Artikel: www.brabantscentrum.nl/nieuws/algemeen/30394/fons-naterop-waarnemer-in-kapelle-z-
...

View on Facebook

5 days ago

BALANS Boxtel

Tijdlijnfoto's📺 Volg vanavond de duidingsbijeenkomst via de livestream

De definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen is bekend. BALANS nodigt alle partijen uit voor een duidingsbijeenkomst vanavond. Tijdens deze bijeenkomst bespreken de partijen wat ze van de uitslag vinden en wat dit betekent voor het vormen van een nieuwe coalitie. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en kun je volgen via kijkopdestream.nl/boxtel/.

ℹ️ Meer over deze duidingsbijeenkomst: bit.ly/392ui0i
...

View on Facebook