Contact

Altijd bereikbaar en dichtbij!

Contact

Postbus 282
5280 AG Boxtel

info@balansboxtel.nl

Stuur een bericht

De gegevens die u via onderstaand formulier verstrekt worden niet langer bewaard dan nodig om u van een antwoord te voorzien. In de privacyverklaring leest u meer over het verwerken van gegevens.Social media

13 hours ago

BALANS Boxtel

๐ƒ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐š๐ฆ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ž ๐ญ๐ž๐ซ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง
๐†๐ž๐ž๐ง ๐ก๐จ๐›๐›๐ฒ-๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฆ๐ฎ๐ณ๐ข๐ž๐ค ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฅ๐จ๐ฉ๐ž๐ง!

Een duurzame wereld zonder het draagvlak van een gezonde economie is onmogelijk, evenals het streven om in 2030 energieneutraal te zijn; technieken zijn onvoldoende ontwikkeld, er is gรฉรฉn ruimte en er zijn gรฉรฉn financiรซle middelen. Op het gebied van duurzaamheidsdoelstellingen gaan we het landelijke beleid volgen: energieneutraal in 2050. Dus niet voor de muziek uit! Dat bespaart ons heel veel gemeenschapsgeld, geld dat veel effectiever ingezet kan worden (bv. voor het sociale gezicht, welzijn en gemeenschapsfuncties). We willen een realistische tijdsplanning voor energietransitie, waarbij eerst gekeken wordt naar besparingen en het benutten van bestaande daken met zonnepanelen. Vooralsnog gรฉรฉn windmolens of zonnevelden. We willen een landelijke aanpak waarbij veilige innovatieve technieken reรซle opties zijn. We vinden het wiel niet zelf uit maar dienen als katalysator te fungeren.

Meer lezen? www.balansboxtel.nl/standpunten/
...

View on Facebook

2 days ago

BALANS Boxtel

๐๐€๐‹๐€๐๐’ ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ž๐ค๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐›๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ ๐ƒ๐จ๐ซ๐ฉ๐ฌ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐„๐ฌ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐จ๐ค๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ

BALANS organiseert op 30 oktober aanstaande van 16.30 โ€“ 18.00 uur weer een spreekuur in Esch. BALANS neemt de Corona maatregelen zeer serieus en heeft er voor gekozen om het spreekuur buiten te organiseren en wel op de parkeerplaats voor Dorpshuis De Es.

Omdat BALANS het van belang vindt om in contact te blijven met de inwoners van Esch is er gekozen voor deze oplossing. Uiteraard zullen alle noodzakelijke maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand gerespecteerd worden.

Juist omdat het nu bijna verkiezingen zijn, zullen inwoners uit Esch vragen hebben over de Boxtelse situatie en wat dit betekent voor Esch. Ook kunnen vragen gesteld worden over het verkiezingsprogramma van BALANS.

In de voorgaande spreekuren is er veel aandacht geweest voor woningbouw in Esch, voor het behoud van de sociale structuur en leefbaarheid van Esch en voor het verkeer door het dorp.

Iedereen die over deze en andere zaken in gesprek wil met de raadsleden van BALANS is van harte welkom.
...

View on Facebook