Mariëlle van Alphen gekozen tot lijsttrekker en wethouders-kandidaat BALANS

Op maandag 7 september hebben de leden van BALANS Mariëlle van Alphen wederom gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Zij wordt ondersteund door een lange lijst van maar liefst 48 zeer gedreven kandidaten. De plaatsen 2 t/m 10 zijn bestemd voor respectievelijk Wim van der Zanden, 50 jaar (Boxtel), Gerlof Roubos, 53 jaar (Boxtel), Kim Bremmer-Van de Sande, 28 jaar (Boxtel), Wout de Jong, 26 jaar (Boxtel), Luc Bormans, 55 jaar  (Esch), Ilse Schelle, 46 jaar (Liempde), Geeske van den Akker, 43 jaar (Boxtel), Rianne van Esch-de Wal, 49 jaar (Boxtel) en Frank Timmermans, 47 jaar (Liempde).

In de uiterst positief verlopen ledenvergadering is Mariëlle ook als wethouders-kandidaat gekozen. Mariëlle is 46 jaar oud, zelfstandig ondernemer en woonachtig in Boxtel. Zij is een enthousiaste, ambitieuze kandidate met ruim tien jaar ervaring als gemeenteraadslid. De afgelopen bestuursperiode heeft Mariëlle de rol van fractievoorzitter vervuld. BALANS noemt haar een echte verbinder, die haar ervaring uit onder andere het bedrijfs- en verenigingsleven in wil zetten voor de gemeente Boxtel.

Met deze sterke lijst heeft BALANS er het volste vertrouwen in dat de partij bij de komende verkiezingen een minstens net zo goed resultaat behaalt als bij de verkiezingen van 2018. Toen is BALANS immers de grootste partij geworden. De ambitie is om de komende jaren te regeren in de gemeente Boxtel en samen koers te bepalen voor de korte en lange termijn. BALANS is ambitieus, gedreven, denkt oplossingsgericht en is niet bang om door te pakken. De partij ziet de verkiezingen met veel vertrouwen tegemoet.

Eerste reactie Mariëlle van Alphen:

‘Vanavond ben ik tijdens onze Algemene Ledenvergadering verkozen tot lijsttrekker en kandidaat-wethouder voor de aanstaande verkiezingen van 18 november. Ik voel me zeer vereerd dat ik weer gekozen ben als lijsttrekker en ben trots op de zeer gevarieerde kandidatenlijst die vanavond gepresenteerd is. BALANS heeft een lijst van kandidaten die breed georiënteerd zijn in Boxtel, Liempde, Lennisheuvel en Esch; een mooie verdeling van mannen en vrouwen met diverse achtergronden en diverse leeftijden. Ik ben daarnaast ook erg blij met een flink aantal nieuwe leden die onze partij versterken (de jongste is 19 jaar). Dat geeft de aanhoudende groei van BALANS weer en de betrokkenheid vanuit de Boxtelse samenleving met onze standpunten en idealen.

Ik wil me inzetten voor een eerlijk, open en betrouwbaar bestuur met een grote daadkracht op alle vlakken. Daarbij is de kennis van onze burgers erg belangrijk. De komende bestuursperiode staat voor grote uitdagingen en kansen. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden; Het roer moet om! Die uitdaging wil ik graag aangaan.’

2020-09-08 Kandidatenlijst Balans 2020